Om foreningen

Vores forening har fokus på rummelighed, sammenhold og medindflydelse

Vi har fokus på det frivillige sociale arbejde

Målsætningen er, at forældre og børn tilbydes fælles aktivitet

AKTIVITETSFORENINGEN

RØDDER & VINGER

Om Foreningen:

Aktivitetsforeningen Rødder og Vinger blev stiftet i 2004 med det formål at skabe en forening med aktiviteter for voksne og børn. Vores fokus har altid været at hele familien kan deltage i aktiviteterne.


Foreningen skal fortsat udvikle sig for familien herunder med gøgl, sang og dans, samlet omkring middelalder


Det er vigtigt, at alle medlemmer af foreningen er med til at skabe rammerne for de aktiviteter der bliver gennemført. Samt at alle medlemmer føler, at de er med både, hvad angår muligheder og ansvar.


Medlemskab:

Der er to typer medlemskab:

Yderligere detaljer kan læses under tilmeldings blanket

 

Personligt medlem

Kontingent er 200kr


Husstandsmedlemskab

Kontingent er 450kr


Vores værdigrundlag:

I vores forening er rummelighed, sammenhold og medindflydelse de vigtigste nøgleord, som vi har for øje at håndhæve i vores aktiviteter.


Vi sætter fokus på det frivillige sociale arbejde og 

målsætningen er, at forældre og børn tilbydes fælles aktiviteter.


Vi skal sammen skabe nogle fantastiske aktiviteter og oplevelser, som understøtter vores 3 nøgleord - Rummelighed, sammenhold og medindflydelse


Vi lægger dermed høj værdi i, at håndhæve vores samværdspolitik, så alle føler sig trygge i en forening som vores. 

Hvad kræver det at være med?

Det kræver noget basalt udstyr for at deltage i vores aktiviteter. Det varierer selvfølgelig alt efter om det er gøjl, middelalder eller rollespil. 


Vi har i foreningen mange sager og har oftest en stump, vi kan låne ud, til dem der mangler. Vi har for øje, at hjælpe nye medlemmer godt igang med indkøb af udstyr, hvor vi med glæde deler ud af vores gode og dårlige erfaringer. 


Udover forskellige materielle ting, kræver det af dig som nyt medlem, at du deler vores værdier og samværdspolitik. Så vi alle kan trives i foreningen. 

Alle medlemmer deltager, hvor de kan og har lyst. Vi ligger vægt på det frivillige sociale arbejde, da det trods alt er vores fritid vi bruger i foreningen, og vi skal alle have en god tid sammen.


Foreningens hovedaktiviteter er:


- Levendegørelse af middelalder

-Håndarbejde, formidling af middelalderen og håndværk

- Gøgl, teater og musik

- Rollespil

- Ildshow


Hvis du har lyst at høre mere, er du velkommen til at tage kontakt os - klik her

Rødder og Vinger er en aktivitetsforening for hele familien. Vi har mange forskellige aktiviteter hvor alle kan være med.


Det ligger vores værdigrundlag nært, at kunne rumme alle aldre, køn, etnisiteter. Det er vores daglige mission, at kunne afholde aktiviteter, hvor alle kan deltage og have medindflydelse. I vores aktiviteter bliver der ikke lagt vægt på præstation, men på fællesskabet og det at have en god dag


Vi er en forening af en rimelig størrelse og kan derfor med vores udstyr rumme omkring 100 medlemmer. Vi har et stort udstyrslager indenfor telte, køkken, gøjlerting, matrialer til kreative projekter, bord/bænke, ildgøjl mm.

Af den grund er vores forening en perfekt måde, at få en fod ind i miljøet, hvis middelalder, rollespil og/eller gøjl kunne være noget for dig.


Vi er åben og hjælpsomme iforhold til at udlåne udstyr til fx den nye middelalder makker. Vi er alle startet fra bunden, og ved hvor omfattende en ny fritidsaktivitet, kan være at starte til. Derfor låner vi af hinanden og hjælper alle ind, så flest muligt kan få glæde af vores fællesskab.


Igen kommer vores bredde til udtryk, og det gør os attraktive overfor nye medlemmer, der deler vores værdigrundlag og samværdspolitik.